Ferológia Tanszék

A ferológia nem egzakt tudomány, több annál, a ferológia a szabadság szilvórium illatú lehellete.

Utolsó kommentek

  • jaegtoer: Szia Pelikán! Nagy és hosszú ideje tart itt a csend. Lehet, hogy ezt a tanszéket már jóval korább... (2011.05.04. 20:01) Kampány kínok
  • nyelv-ész: Ferológusok, ébresztő ! nyelvesz.blog.hu/2011/02/20/erinthetetlenek_2 (2011.02.21. 20:52) Kampány kínok
  • hölgyválasz: Én bölcs, jó Pelikánom, kívánok Neked és Szeretteidnek békés, szép Ünnepet, áldott Karácsonyt! Sz... (2010.12.24. 14:00) Kampány kínok
  • abandi: ez a fletó kibaszott egy fajta! Hihetetlen a demokráciaigénye. Én meg kezdhetem fűteni a kazánt mi... (2010.09.18. 23:15) Kampány kínok
  • Dr. Pelikán et. (ferológus): Szia Jaeg! Igazából úgy gondolom és a napi életben érzem is, hogy a fletociták eróziója megkezdődö... (2010.09.11. 08:20) Kampány kínok
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • jaegtoer: Szia Pelikán! Nagy és hosszú ideje tart itt a csend. Lehet, hogy ezt a tanszéket már jóval korább... (2011.05.04. 20:01) Kampány kínok
  • hölgyválasz: és én is... Lehet, hogy Pelikánunk épp a cégét költözteti vissza?:) (2010.06.12. 08:56) Ünnep
  • Paszternak: @malacz69【ツ】az oroszlánszínű: "Jó a szöveg, poénos meg minden, de azért én csak nem tenném egy lap... (2010.04.22. 01:15) Magunkfajták
  • Paszternak: Császtok! Ez nem ide vág, dehanem azomban igen jó. A ferológia tanszéknek van alternatívája! man... (2010.03.25. 20:58) Radikális záptojást
  • Corry: @hölgyválasz: Hölgyim, szerintem most már a március 19.-ét várja :-) (2010.03.13. 21:49) El lehet menni

2009.08.07. 09:54 Dr. Pelikán et. (ferológus)

Újra szól a hatlövetű

 

Hát igen végre, amire számíthattunk is, aki el sem ment visszatér. Mégis van értelme az életünknek a nagy fletó immár nem csak libás néven miniszterelnököl , ficsor néven kampányfőnököl, hanem gyurcsány néven készül részt venni a kampányban.

Aki esetleg rasszista indítékot vélt felfedezni néhány sörétes puskás gyilkosságban az immár beláthatja, hogy minden lövés egy igen jól célzott és felépített figyelemelterelő és egyben hangulatkeltő durranás, a hiba csak annyi, hogy talán az öszödi beszédnek köszönhetően a polgárok többsége immár nem csak a nagy hazugnak, de alteregóinak sem hisz, egy friss felmérés szerint a többség inkább politikai mintsem rasszista indítékokat sejt a sörétes puskák füstje mögött.

Munkára fel hát ferológusok most kicsit előbb indul a tanév, de talán előbb is ér véget.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferologia.blog.hu/api/trackback/id/tr341294204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2009.08.08. 11:34:35

Uszkve 7-800.000 szavazatot épp mostanában vásároltak meg. Jövőre megvesznek még újabb néhány százezret. Ez elég is lesz a Mindörökké Szarkázók Pártjának, a 40%-uk lesz bőven, nem is kell hogy nyerjenek, eccerűen annyi kell, hogy a változást akaróknak ne legyen 2/3-uk.

Azért vagyok a fentiekben jelzett módon "optimista" mert azt veszem észre a környezetemben, hogy akik ferihívők voltak, azok most is azok, és jobban gyűlölik a fideszt, mint valaha. Az oprendszerük csak a kádárizmusra és a nácizásra indul. Most azon vannak, hogy a Gordonnak kéne inkább 4 évet adni.
Úgyhogy az a véleményem, hogy aki hülye volt 2006-ban, az 2010-ben is hülye lesz, 2011-re meg még hülyébb.
A ferológia csak magunknak fog segíteni talán annyit, hogy ne veszítsük el a józan eszünket,mert be kell látni végre valahára, nem akart itt a többség rendszerváltást, csak bmw-t, audit, meg még több ingyen fiszfaszt és az annnyakínnyát.
Ahol dolgozom, ott látom, hogy még most is, amikor a munkanélküliség réme ott van mindenki feje felett, milyen trehány, nemtörődöm módon végzik a létező legsilányabb módon a tennivalókat, és a fele abban reménykedik, majd valaki elvégzi, befejezi megoldja.
Szóval Kedves Pelikán! Azért van katasztrófahelyzet, mert a feristábnál, vagy a jelenleginél nem is érdemelne különb vezetőket az ország népességének a többsége. Én, + Te + Harmadik + Negyedik [...] + Egymilliomodik és a gyerekek igen... Na, de ki nem szar le Minket? A cca. nyolcmillióból.

Dr. Pelikán et. (ferológus) · http://ferologia.blog.hu 2009.08.10. 11:25:49

Kedves Jaeg!
Már elhatároztam, hogy amíg ezek vannak, csak annyi adót fizetek nekik amennyit az itt lakás kaja, rezsi miatt kell, minden mást a szomszédból szerzek be és a jövedelmeim után ott adózok. Ennek ellenére mégis bízok abban, hogy ennyi faszkodás után már csak nem lehet választást nyerni, ha mégis akkor lehet az adóim mellett a lakóhelyem is átcsoportosítom máshová, a nyuggerek, cigók meg éljenek abból amit megtermelnek.
Üdv Pelikán

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.08.10. 13:14:28

Sziasztok, Pelikán & Jaeg!

Sztem a fletó most ezért lesz veszélyesebb, mert nem a saját arcával tolja majd be az emberek közé a gyűlölködést, hanem ezzel a ficso(u)rral, akinek épp szombaton volt a tanújan annak esküvőjén.

Sajnos, némiképp osztom Jaeg aggodalmát, mert én is úgy látom a környezetemben, h aki fletó-fan volt, és a bukása után elcsendesült, az most, látva azt, h úgymond fel tud mutatni Bajnai eredményeket, ismét nagyszájúskodóan antifidesznyik.

Kb. így beszél:
" Mit csinált a Fidesz? Semmit, csak mindenre nemet bír mondani, de semmit nem tett le érdemben az asztalra. Bajnai legalább helyrerakta a forintot, és megőrizte a költségvetési egyensúlyt. És különben is: nem hallod a híreket? Fót és többi. A Fidesz éppúgy lop, csak nem kormányból, hanem önkormányzatokból."
stb, stb, stb,...

Üdv.

nyelv-ész 2009.08.10. 14:14:25

Tisztelettel kérem a Tanszékvezető Elvtársat, hogy a cikkeit Word-ben vagy egyéb szövegszerkesztőben írja meg, és futtassa a helyesírásellenőrzőt, mielőtt publikál. Így ugyanis remélhetőleg kikerülnek a megfelelő helyükre a mondatközi vesszők, és ezzel a tagolással nagymértékben javul a ferológiai publikációk érthetősége.

Alternatív megoldásként javaslom, hogy a cikk végére kerüljön ki legalább egytucat vessző, amelyet majd minden olvasó tetszés szerint elhelyezhet a szövegben.

Fenti intézkedés a nehéz gazdasági helyzetben mintegy a reform folytatásának tekinthető. Kevesebb pénzből, kevesebb erőforrással, ámde több vesszővel gazdálkodva várhatóan kevesebb IMF-hitel felvételével hamarabb juthatunk el a tejjel-mézzel folyó Kánaánba, még a kormányváltás előtt!

Dr. Pelikán et. (ferológus) · http://ferologia.blog.hu 2009.08.10. 16:10:08

Kedves Nyelvész!
Köszönöm a hsz-t jelen helyzetben csak ,,,-ra futja, de devizahitelből rövidesen pótolom a többit.
Üdv Pelikán

Paszternak 2009.08.11. 19:40:28

Halló.

Csak nekem rózsaszínes a háttér?!?!
Világ ferológusai, egyesüljetek, de utána a vesszőiteket lesztek szívesek karban tartani, részint mert ekkora méretekhez marok nem elég, részint mert egysülés után mindenki pakolja el a játékszereit.

Üdv,

P.

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2009.08.11. 21:08:11

A Ficsúr csak hagyján!

Na de a Fletó is kezd éledni poraiból!
Hisz csillogó szemekkel rájatapadós Ildikója most újra kampányoszolyájába csábítja, innentől kezdve, ha nem is számíthatunk semmi jóra, de legalább legrosszabbra!

-----------

Pasztikám,

nanemá! Hogy még itt is lesz bosz?

jaegtoer 2009.08.12. 18:02:15

@Dr. Pelikán et. (ferológus):

Szia Pelikán!

Hétfőn bedobták, hogy az gyorshalál-kasszában 58 milliárd a hiány, másfél nappal később meg azt, hogy mintegy 80 milliárd a lassúhalál-pénztárban. Terveztek a zsenik. Hiába na, más csalni, átverni kisemmizni. És más építkezni, alkotni.
Itt egy darabig nem nő fű. Ezt tisztán látom százezer papírból is, de akár 5 adat is megteszi.
Most a felperzselt föld taktikája működik.

Üdv. J.

jaegtoer 2009.08.12. 18:54:32

@hölgyválasz:

Kedves Hölgyi!

Kicsit hosszú, de alább néhány részletet kiollóztam.

www.lakatospal.hu/index.php?page=articles&id=1101

Néhány részlet:
„……………..
Vedd tudomásul Imrém, mondta, hogy ez a most hatalmon lévő csapat az MSZMP tizedik vonala. Az MSZP, a Fidesz, az MDF, az SZDSZ és a többi párt sztárolt politikusairól beszélt. Őket az MSZMP sokadik vonalából kellett elővarázsolni, tudniillik nem tudják, hogyan fejeződik be ez a változtatási cirkusz, ezért az első vonalból visszavonultatták az embereket, akik önszántukból, vagy szigorú utasítás szerint tűntek el. Aki nagyon veszélyes volt, azt meg egyszerűen a 49-es villamos alá lökték.
• Kiről van szó?
• Köböl Gyuláról, de Papp Jánost is meggyilkoltatták, aki például nagyon sok mindent el tudna mondani, mint volt belügyminiszter, majd Veszprém megyei volt első titkár a jelenlegi pártvezérek régi kapcsolatairól. Tudniillik, akkor ő felügyelte a titkosszolgálatokat. … Túlságosan szűk lett az „elit”, ezért azt bővíteni kell, és meg kell majd figyelni, hogy ezeket a joviális úriembereket és utódaikat miképpen futtatják a következő időben. Gondoljunk bele, hogy mi lett a Nyers utódból, vagy a Marosán gyerekből.
• Csak emlékeztetőül.
• Az egyikből bankfelügyeleti vezető, a másikból a tőzsde egyik vezetője..…..
De sorolhatom a többieket is, Kövér Lászlót például, akinek a nagyapja, Kövér Lajos, a Tanácsköztársaság idején a Lukács különítmény tagja volt. Ennek is ugyanaz a logikája, egyetlen tőről fakad az egész rendszer, és az lesz majd az igazán félrevezető, ha a régi leszármazottak közül előhoznak még pár száz embert, de nem biztos, hogy szocialistaként. Mert ha megnézzük a volt Fidesz-kormányt, az bizony az MSZMP ötödik-hatodik vonala volt. Mind-mind kommunista párttag volt, és nemcsak mezei, kizárt, mezítlábas ember, hanem vezető pozícióban lévő kommunista párttag. Ebben a nagy maszkabálban, ami nálunk zajlik, néha elő kell venni új neveket, nyolc-tíz tizenöt-húsz embert, de az, hogy egy húszmillió forintos havi fizetést mivel tud kiérdemelni valaki a Hungexponál, azt megmondom őszintén, soha nem fogom megérteni…………

Ma már tudjuk, az MSZMP Központi Bizottságának egykori titkára, Fejti György, vállalkozó lett, az ő cége lett a posta egyik partnere. 2003-ban ők szállítják a biztonságos postás táskákat, amelyekben rablótámadás esetén egy festékes patron elértékteleníti a táskában lévő pénzt. Nem lesz tehát értelme megtámadni a postást. Ez 178 milliós bevételt jelent Fejti cégének. Érthető, gondolhatnánk, hiszen az MSZP-s kormányzat idején természetes, hogy az MSZMP egykori prominense előnyt élvez. De Fejti egy interjúban elkotyogta, hogy cégének 1999 óta van üzleti kapcsolata a Magyar Postával. Tehát a közös múlt kezdete az Orbán-kormány idejére nyúlik vissza. Ez is érthető? Szerintem igen. A magyarázat egyetlen szó, egygyökerűség. De nem tudunk Nagy Imréről, aki a Caola birodalom tulajdonosa lett, ő volt a KISZ Központi Bizottságának utolsó első titkára. Van egy félelmem, hogy ezek az emberek szándékosan felejtődtek el, arra várnak, hogy múljanak az évek, és egyszer csak előkerülnek.”

Szóval, Feri, vagy Gordon, vagy Sanyi... egyre megy.

abandi 2009.08.14. 20:18:58

Jájj, Tekintetesúr!
"Munkára fel hát ferológusok most kicsit előbb indul a tanév, de talán előbb is ér véget."
Ebbül még baj izs lehet...

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2009.08.14. 22:10:06

Húú Jaegem, igazán köszönöm előzékenységedet!
Hiába, ólmozni, meg ollózni is tudni kell...!:)
süti beállítások módosítása