Ferológia Tanszék

A ferológia nem egzakt tudomány, több annál, a ferológia a szabadság szilvórium illatú lehellete.

Utolsó kommentek

  • jaegtoer: Szia Pelikán! Nagy és hosszú ideje tart itt a csend. Lehet, hogy ezt a tanszéket már jóval korább... (2011.05.04. 20:01) Kampány kínok
  • nyelv-ész: Ferológusok, ébresztő ! nyelvesz.blog.hu/2011/02/20/erinthetetlenek_2 (2011.02.21. 20:52) Kampány kínok
  • hölgyválasz: Én bölcs, jó Pelikánom, kívánok Neked és Szeretteidnek békés, szép Ünnepet, áldott Karácsonyt! Sz... (2010.12.24. 14:00) Kampány kínok
  • abandi: ez a fletó kibaszott egy fajta! Hihetetlen a demokráciaigénye. Én meg kezdhetem fűteni a kazánt mi... (2010.09.18. 23:15) Kampány kínok
  • Dr. Pelikán et. (ferológus): Szia Jaeg! Igazából úgy gondolom és a napi életben érzem is, hogy a fletociták eróziója megkezdődö... (2010.09.11. 08:20) Kampány kínok
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • jaegtoer: Szia Pelikán! Nagy és hosszú ideje tart itt a csend. Lehet, hogy ezt a tanszéket már jóval korább... (2011.05.04. 20:01) Kampány kínok
  • hölgyválasz: és én is... Lehet, hogy Pelikánunk épp a cégét költözteti vissza?:) (2010.06.12. 08:56) Ünnep
  • Paszternak: @malacz69【ツ】az oroszlánszínű: "Jó a szöveg, poénos meg minden, de azért én csak nem tenném egy lap... (2010.04.22. 01:15) Magunkfajták
  • Paszternak: Császtok! Ez nem ide vág, dehanem azomban igen jó. A ferológia tanszéknek van alternatívája! man... (2010.03.25. 20:58) Radikális záptojást
  • Corry: @hölgyválasz: Hölgyim, szerintem most már a március 19.-ét várja :-) (2010.03.13. 21:49) El lehet menni

2008.04.24. 13:47 Dr. Pelikán et. (ferológus)

Maradj velünk feri!

Tegnap a Barca-MU meccs után maradt bennem némi hiányérzet, hát kapcsolgattam kicsit a tv-t. Az egyik adón nevét nem írom, azt mondja egy bácsi: Az a baj, hogy veszekszenek a pártok és nem az ország érdekét nézik. Kérdezi tovább a riporter és bácsi mondja: nem lát jobb jelöltet jelenleg a fletónál. A riporter tovább érdeklődik miért nem, hiszen rengeteg a probléma az országban. Bácsi monjda: igen sok a baj, de más se tudna mit csinálni, meg hát a miniszterelnök néha meggondolatlanul nyilatkozik, de legalább próbál valami reformot csinálni csak az ellenzék akadályozza.
Hát így vagyunk és itt jön be minden újságíró és vélemény formáló felelőssége, mert egy normális országban már régen tönkre gúnyolták, szét tényfeltárták és a halálba kergették volna a jelenlegi hatalom gyakorlókat, de nálunk nem, itt bármit tesznek némi kritika, aztán elhallgatás vagy magyarázgatás és végül a fidesznél valami ügy feldobása, esteleg egy kis náci veszély, hogy a kormányfői vagy miniszteri baki feledésbe merüljön. Ezek az emberek a felelősek, akik szerint inkább egy félnótás, mint orbán viktor.
Az, hogy ma még mindig van 13%-nyi ember aki nyíltan bevallja és higgyük el van még legalább ennyi, ha nem kétszer ennyi, aki nem vallja be, de oda fog szavazni, az ő bűnük. Ne menjünk tovább csak az ÉS-ben 2007 évben orbánról négyszer annyi szó esik, mint gyurcsányról hozzá téve, hogy az orbáni írások negatívabbak, mint a gyurcsány félék.
Szóval így állunk értelmiségünknek van egy áruló rétege, akiknek a személyes érdek sokszorosan fontosabb az össztársadalmi érdeknél, és ráadásul ők vannak helyzetben. Gondoljuk csak meg, ha gazdaságról kérdezünk közgazdászokat a 90%-uk nem felejti el megemlíteni, hogy 2001-ben vettek rossz irányt a dolgok és a riporter általában nem kérdezi meg soha, hogy és tessék mondani  miért nem változtattak az illetékesek.
Szóval így állunk a kór immár veszélyesebbé válik, hiszen a fletociták lappangó üzemmódban várják, hogy újra megtámadhassák a nemzet legyengült testét.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferologia.blog.hu/api/trackback/id/tr90440222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.04.24. 20:35:23

Üdv,
én a meccset keresgéltem, miközben a tv2-n is keresztül kellett mennem-sajnos nem tankkal- s látom, hogy valami hülye főzés-vacsorázás megy.Egy idióta, eldobható, egyszer használatos énekes, valami Miló? végig Che Guevará-pólóban feszített, ezt szabad ugyebár, és senki nem hördül fel.

Dr. Pelikán et. (ferológus) · http://ferologia.blog.hu 2008.04.24. 21:25:43

Szia sasika!
Bizony nem, mert a mérce kettős.
Üdv Pelikán

Paszternak 2008.04.25. 07:22:05

Ha jól emléxem, 2002-ben a már akkor is "válságban" lévő német gazdaságban Schröder azért nyerhetett, mert Stoiberrel szemben jobb médiajelenség volt. Miközben egy pancser volt.
Érdemes felidézni, mit írt erről eg megfigyelő:

"Kohl mindegyik választás előtt visszautasította a tévévetélkedőt szociáldemokrata kihívójával. Az egyszerűbb megoldást választotta: egyedül lépett a kamerák elé. Érdemes felidézni, hogy egy iránta baráti érzelmeket tápláló tévétulajdonos külön kancellár-műsort is indított a választás előtt. A Leo Kirch kezében lévő SAT 1 a 94-es választási kampány idején "Térjünk a tárgyra, kancellár!" címmel olyan, alákérdezős interjúsorozatot tűzött műsorra, amely a közszolgálati tévékben elképzelhetetlen lett volna."

www.bedoe.de/politika/tv_vita.htm

Ezzel szemben nálunk?

A közszolgálati kérdez alá. Basszameg. Kurvaország.

Üdv,

P.

hölgyválasz 2008.04.25. 08:42:15

Pasztikám ! /nem bírom beilleszteni 04.25. 7:22-esed idevonatkozó mondatát /

Mijéé ?
Nálunk Demszkáj nem azért nyert Tarlóssal szemben ?
Szerintem : de.

A nálunk műlödő Pöcsszolgálatiról meg szólni sem érdemes.....

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.04.25. 13:07:22

Kedves Pelikánom!

Kicsit pesszimista vagy, pedig az utolsó közvéleménykutigálások szerint az olló ismét tágabbra nyílt. Én már 10%-ról tudok, ami az összes pártválasztóhoz viszonyított szám. Minden 10. ember nyom csak x-et rájuk. Én már nem félek, s így gondolkodom (idézve máshová beírtat):

Kedves Gyurcsány Ferenc, Magyarország legális-illegitim miniszterelnöke!

Nem győzőm örök és soha el nem múló hálám leróni azért, hogy Ön még mindig kitart, és jöhet bármilyen megalázó népszavazási vereség, vagy az Ön becses személye körül kirobbant koalíciós válság, nem hátrál meg, szilárdan kapaszkodik a mentális egészségét életben tartó bársonyszékbe. Ön nagyon sokat tehet a demokráciáért azzal, hogy kitart a következő – remélhetőleg előrehozott – választásokig, hisz ezzel garantáltan helyére kerül az Ön és exkoalíciós pártjának parlamenti képviselete. Fáradtságos Don Quijote harcához további jó egészséget, és sok sikert kívánva, maradok tiszteletlenül:

malacka69, az ön politikájának legújabb híve

*

Szóval nem kell félni, fletóka már soha többé nem fog fájni. Olvasd el az utolsó Századvég lényegét:
malacnews.freeblog.hu/archives/2008/04/23/Szazadveg-Forsense_legujabb/

A riporterek és az ÉS eddig is hazudtak, manipuláltak, oszt mégse ért egy kalap fost se, eztán se fog, a főnix madár halott, a Turulról csorog a vita.

Fletó egyetlen jótéteménye az lesz, h marha nagy vereséget hoz az övéire.
Azért ez annyira jellemző, h képtelenek elválni tőle a szocik, pedig a nép már majd 2-szer annyira tartja alkalmasnak Viktorkát, mint őt, holott az ő indexe sem túl magas, nincs 50%.
Ha van mitől félni, akkor az az, h Viktor akkora szart fog kapni a nyakába, h képtelen lesz kimászni belőle, és ismét csak négy év rendbehozatal jut neki, amiért aztán bűnhődni fog. Ne így legyen, de egyelőre nem ezen kell agyalni még..... sajnos...
Üdv.

abandi 2008.04.26. 17:58:49

Hány éves volt a "kapitány"?
Feltehetően nemsoká'...kipusztul...
Ellenben a hiperaktív talmudistákkal és a nyúlszapora szinesfémgyűjtőkkel...
Szemben a minden-mindegy más egyébekkel...
No, meg: ne legyen senkinek sem illúziója afelől, hogy ezt a koalíciós válságnak nevezett kutyakomédiát nem húzzák el addig, amíg ki nem megy az utcára a nép, hogy: ELÉG VOLT!
Ne nézzetek tévé(á)t!!!
(Tényleg a mi vezetőink hagyták jóvá elsőként (elolvasás nélkül) a liszaboni szerződést???)
Brávó!!!
beee-beee-beee...
P.S.:
Hű, de be fogok inni máma...is.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.04.28. 14:02:48

Érdekes volt a Szólás szabadsága vasárnap este 10-kor. Nyitottak Kókával, majd jött egy Lendvai. 30:0 a percek számaránya kormány:ellenzék relációban. Tudjátok, ha van okunk a sajtón felháborodni, azt csak a közszolgálati tv-vel, rádióval szemben kell eszközölnünk. Ott a legmesszebbmenőkig ki kell kérni magunknak az elfogultságot, és jobban tenné a Fidesz is, ha visszamenne a Napkeltébe, miután már se Bánó, se Orosz, se Aczél. Meg lehetne magyarázni a visszatérést ezzel, s lezárni végre ezt a hülyeséget, h bojkottálunk, meg elzárjuk magunkat a nézőtől, mert ez kapitális ostobaság szvsz.

Üdv.

Paszternak 2008.04.30. 06:46:40

"Meg lehetne magyarázni a visszatérést ezzel, s lezárni végre ezt a hülyeséget, h bojkottálunk, meg elzárjuk magunkat a nézőtől, mert ez kapitális ostobaság szvsz."


Úgy la!

A bojkott önmgában is ostobaság. A Napkeltét meg ki kell tölteni, hogy minket lássanak, ne a De-mszkájt meg a Nem-szkájt.

Aztán 2010-ben mexüntettetni a Napkeltét. Vagy mondok jobbat: csinálni helyette egy új csapattal új műsort. Ezerszer jobbat. Na, az gyomorszájra mért lengőhorog volna.

lapi 2.1 2008.05.02. 09:20:44

hali. ebbe a médiadologba nem mennék bele most, de gondoltatok már arra, hogy média területen a kuratóriumok bármit megcsinálhatnak, amiben az szdsz és mszp megegyezik? lehet akár friderikusz is az mtv elnöke. orosz józsef meg a rádióé. és így tovább...

abandi 2008.05.03. 23:01:52

Az idióta ámbört 1Xcsak leteperte a kommandós tömeg...
Énekszóésdaköszöncse....
Hátizsákos hatástalanított kalasnyikovval málnacukros vattacukros államban flangálunk...
(A nagyobbik kölköm kijelentette, hogy ha nem adok többet, akkor ö nem...
Én meg kijelentettem, hogy: ..........., vagy pofáncsapom....)
Béke van....
süti beállítások módosítása