Ferológia Tanszék

A ferológia nem egzakt tudomány, több annál, a ferológia a szabadság szilvórium illatú lehellete.

Utolsó kommentek

  • jaegtoer: Szia Pelikán! Nagy és hosszú ideje tart itt a csend. Lehet, hogy ezt a tanszéket már jóval korább... (2011.05.04. 20:01) Kampány kínok
  • nyelv-ész: Ferológusok, ébresztő ! nyelvesz.blog.hu/2011/02/20/erinthetetlenek_2 (2011.02.21. 20:52) Kampány kínok
  • hölgyválasz: Én bölcs, jó Pelikánom, kívánok Neked és Szeretteidnek békés, szép Ünnepet, áldott Karácsonyt! Sz... (2010.12.24. 14:00) Kampány kínok
  • abandi: ez a fletó kibaszott egy fajta! Hihetetlen a demokráciaigénye. Én meg kezdhetem fűteni a kazánt mi... (2010.09.18. 23:15) Kampány kínok
  • Dr. Pelikán et. (ferológus): Szia Jaeg! Igazából úgy gondolom és a napi életben érzem is, hogy a fletociták eróziója megkezdődö... (2010.09.11. 08:20) Kampány kínok
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • jaegtoer: Szia Pelikán! Nagy és hosszú ideje tart itt a csend. Lehet, hogy ezt a tanszéket már jóval korább... (2011.05.04. 20:01) Kampány kínok
  • hölgyválasz: és én is... Lehet, hogy Pelikánunk épp a cégét költözteti vissza?:) (2010.06.12. 08:56) Ünnep
  • Paszternak: @malacz69【ツ】az oroszlánszínű: "Jó a szöveg, poénos meg minden, de azért én csak nem tenném egy lap... (2010.04.22. 01:15) Magunkfajták
  • Paszternak: Császtok! Ez nem ide vág, dehanem azomban igen jó. A ferológia tanszéknek van alternatívája! man... (2010.03.25. 20:58) Radikális záptojást
  • Corry: @hölgyválasz: Hölgyim, szerintem most már a március 19.-ét várja :-) (2010.03.13. 21:49) El lehet menni

2008.06.08. 11:28 Dr. Pelikán et. (ferológus)

Mimennyi?

Tegnap éppen kettővel többen gondolták úgy, hogy fodor gábor jobb lenne szadesz elnöknek, mint kóka jani. 344 úgy gondolták a jani jobb lenne.
Mert az tény, hogy a fideszből a szadeszbe igazolt állambiztonsági beépített ember sem jó, de vajh az a 344 miért gondolta azt, hogy erkölcsileg, miniszterileg, csalásilag leszerepelt pannon puma jancsi jobb lehet a szadesznek népszerüségileg. Nem tudom. nem is értem, csak egyet a szadesz olyan alakzat mely rég megérett a történelem szemétdombjára. Már csak az a kérdés márka társa igen nyugdíjigazságos mszp mikor követi, lesz e csoportosulás, aki kivágja ezt a televényt végleg a magyar közéletből?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferologia.blog.hu/api/trackback/id/tr56509387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hölgyválasz 2008.06.09. 19:54:12

Szia Pelikán !

Fodor a legszarabb helyzetben küzdötte fel magát a párt élére, és ráadsul, mi az a 2 szavazat, amivel ?!
Na de vannak tervei, amikről már bőszen fantáziál, hogy majd Kiss J. meg TMG, esetleg Tölgyesi, hát hülye ez ?! Majd marhák lesznek saját renuméjukat beáldozni! Bár ki tudja....?
Egyelőre csak szavak szintjén Fodor is, nem meglepő.
Bármi történhet. Ma este már az Orbán féle ajánlatról is hallottam, -amit neki címezve küldött levélben- üljenek le egyeztetni.
Ha leülnek, mi van ?
S ha nem ülnek, akkor ?
A válaszok csak nagyjából sejthetőek, képlékeny minden, mint ama gyomorrontásos....


Az egész bagázst kókástúl, kuncéstúl, hornnostúl, fodorostúl,horváthostúl/ ja, ki ne hagyjam faszkalap elődjét!/ molnárostúl, le kéne ültetni, igaz, nem a fidesz asztalához, hanem bezsuppolva gyurcsány és frakciója mellé, mondjuk az elhagyatott Alcatrazba!


Ma hallottam azt is, hogy van vmi budakalászi polgári kör, akik elkezdik az aláírásgyüjtést az új választások kiírására!
A népből rendre fel-felbukkanó idealista csoportok már tényleg az sem tudják, milyen eszközhöz folyamodjanak, kínjukban mindenfélét kitalálnak, ami nyilvánvalóan alk. ellenes, csak végre a fenébe is, elég legyen már ebből a szartaposásból itt! Aztán jönnek a nagyokosok, és kimagyarázzák, miért nem lehetséges a nép akarata, egyébként ezért sem csoda, ha fosnak az alk. módosítástól !


Ehhh, dühödt vagyok, pedig Fodor még mindig jobb, mint Kóka, inkább neki drukkoltam, / már ha az az volt/ bejött, csak kérdés, mire megyünk MI, állampolgárok vele, mert engem ugyan a legkevésbé sem érdekel, mi lesz a pártjukkal, sőt, merem remélni, Fodor se tudja 5 % fölé tornáztatni a pépszerűségüket !
Ma reggel Horn valahogy így fogalmazott : végre eljött az idő, hogy ne a pártunkkal, hanem az ország ügyeivel foglalkozzunk.
Gratulálok Horn úr! 6 év után leesett, mipötsér vagyol ottan a Parlamentben !

abandi 2008.06.11. 13:35:16

Pontosan " haccázkilencvennel" több igazi genyó,(meg a fityisz-maszop banda összkupaca) mint amennyit jóérzéssel elbírok lehúzni a budin...

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.06.11. 14:32:34

Hölgyválasz!

Tudod, h értek veled egyet, tudod hogy...... hát maradéktalanul:-))))

Pelikánom!

Mondjuk ezzel, h kóka majdnem nyert, bebizonyították tökéletesen a szadisták főemberei, h politikailag teljességgel alkalmatlanok. Máshová írtam, de látom, ide passzol:

"de hogy lehetnek olyan balfékek a libsik, h ragaszkodnak ahhoz a kóklerhez, aki garantáltan kiviszi őket a kupolásból.

A minimum követelménynek egy pártelnökkel szemben annak kéne lennie, h legyen elfogadható szintű társadalmi támogatottsága/népszerűsége. A legjobb agyat is megcseszheted, ha nem bír voksokat harácsolni.

Szóval, legyen meg egy minimális népszerűségi index (ez ma kb. 40%) és ha ez megvan, és több ilyen jelölt is van, akkor nézzük meg, kinek és milyen a programja. A többi gondolkodásmód egy beszűkült tudat. Olyan, mintha vibrátorral akarna vki családot alapítani. Jól mozog meg minden, csakhogy a döntő helyzetben (értsd: választás) elbukik, mer' pricok, az biz' nincs:-))"

avagy

"A Fodornak ősbűne van: fideszes volt, és mai napig tartja a kapcsolatot a rohattetűorbánnal, sőt, a velük való koalíciót sem zárja ki ("két oldalra is nyitottaknak kell lennünk")

Egy orbánfóbiás 100-szor inkább lesz kókista, minthogy egy - még oly normális, emberi, és népszerűséget is hozó - Fodor mellé álljon."

Nah, ezek miatt nemcsak szemét a szadesz fővonala, hanem még hülye is!

Üdv.

Ps.: Nyugodtan linkeld magad nálam, ha van vmi új!

Paszternak 2008.06.13. 06:17:31

Halihó!

Kedves kókológusaim, tessenek már végre felfogni, hogy az SZDSZ egy gyűlöletkampányból élő, antiliberális, voluntarista kaszt-párt.

Kedvesjó lapi barátunk a példa rá, aki aztán virtigli liberális, hogy mennyire nem libsi az a párt már, ahonnan ő anno kilépett.

Ez a segg 344 ember fóbiás, és gőgjében meg van győződve arról, hogy csak ők tudják, csak ők merik és csak ők teszik.

Ezek lenézik a Fletót is, ezek, akik az ország lakosságának jó, ha 1%-ának bizalmát élvezik...

Ilyenek. Javasolnék 344 darab otthonkát nekik, legyen függőlegesen csíkozott is, meg jó hosszú ujjai is legyenek, hogy a csomózáskor kényelmesen hosszú ujjak maradjanak a karok számára...

Üdv,

P.
süti beállítások módosítása